Ektiljor

Ektiljor

Eller ekplankor som man också kan kalla det, tillhör ett av våra mest inlagda trägolv.

För visst ska det bära frukt att beställa av skickliga hantverkare som behärskar konsten att lägga golv så att det blir så bra som du har drömt om.

TJOCKLEK
15 & 21 mm (övriga tjocklekar best vara)

BREDDER
110,130,160,180,210 mm

LÄNGDER
400 – 3000 mm (standard)

Så här arbetar vi i 5 steg

  1. I vår värld är varje projekt unikt. Ditt golv och underlag har sina speciella förutsättningar och det finns inga genvägar till ett bra resultat. För att göra riktiga val börjar vi med en besiktning.
  2. På besiktningen går vi igenom ytorna noga. Vi kontrollerar underkonstruktionen, mäter akustiken, lyssnar på önskemål o.s.v. Inom några dagar återkommer vi med en offert inklusive tidplan och förslag på datum då arbetet kan starta.
  3. Gillar du vårt förslag utser vi snabbt en projektledare. Denne håller dig underrättad om processens alla delar, ansvarar för att tider hålls och att arbetet utförs som det ska.
  4. Vi har verktyg och utrustning av senaste snitt och tillverkar specialprofiler, trösklar, trappnosar och allt som behövs för att skapa den kvalitet du söker. Vid installation är vi noga med att hålla en dammfri miljö och vi har det alltid rent och snyggt omkring oss.
  5. När arbetet gått i mål görs en slutbesiktning där vår ledstjärna är att det inte är klart förrän du är nöjd.

Ett vackert trägolv gör skillnaden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *